Diverse nytt innen digital bildeskaping og annet…

Ok! – Så kan det innimellom ta litt lengre tid før jeg poster noe nytt her! Grunnen er hovedsakelig at denne bloggen fungerer mer som en artikkelsamling over spesielle ting jeg undersøker i forhold til jobben med utdanning innen digital bildeskaping. – Men det skal også være sagt at jeg allikevel kommer innom mange ulike interessante ting utenom de klart fagkonsentrerte undersøkelsene. Her er uansett noen interessante fagrelaterte greier jeg har kommet over i den siste tiden:

Intous Creative Stylus: En penn for iPad som fungerer med trykkfølsomhet (med mer) for programmer slik som tegneprogrammene (appene): Procreate, Autodesk ScketchBook, Artrage, Bamboo Paper, Artstudio  m.fl. Linken har informasjon over hvilke apps som pennen har tilgjengelige funksjoner for. Så ble det å tegne på iPaden mer intuitivt og mer «realistisk». Prisen er foreløpig litt høy, men med tiden…?

Hyper Island et nettsted med tilbud om kursing/utdanning innen en rekke felter, på/via nett (foruten de mange og gode tilbudene HiT har tilgjengelige pr i dag!) Et slags nettverksbasert opplæringssystem. Utdanningsinstitusjoner m.fl. kan knytte seg opp til denne tjenesten. Omtalt på TV-kanalen BBC i programmet Click som tar for seg nye trender og utvikling innen IKT og ny teknologi. Bla om kunst i den digitale verden.

Twinkind. Få laget en 3D figur av deg selv. Et tysk firma som skanner deg og lager en replika av deg i miniatyr. Det med 3D-prototyping har virkelig utviklet seg mye de siste årene!

En liten og vakker video om typografi: på Vimeo: «From paper to screen» : Thibault de Fournas.

3D printere for hvermann: En artikkel om utviklingen av 3D print: 3D print på e24.no .

Hjelp Statoil å utvikle diverse: Open innovation.  – Selv de store ønsker innspill!

neurosky.com picture from website

Neurosky.com : Morsomme gadgets med mer… Men mer seriøst for bla å arbeide med/uvikle apps med mer som kan knyttes til hjerne kontroll av ulikt!

Det var det for nå!

Reklamer

Om digital bildeskaping

Universitetslektor ved Universitetet i Sørøst Norge.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s